Susannes White Dreams

by Susanne

perjantai 31. toukokuuta 2013

Eektorppi ja juhlat


Jeeii, eilen saapui eektorpin valkonen sohva ja divaani kotiin ja voi että ne on ihania, ensinnäki niin hyviä istua ja toiseks vielä nättejä :)

Ikean valkonen eektorppi diavaani ja sohva on nyt meillä kotona

ja Hobby Hallista tilattu mattokin kerkes just juhliin

ai että mä tykkään :)

Juhalat on juhlittu ja emäntä on kyllä ihan loppu mut kaikki saatiin ajoissa valmiiks, pihaa olis voinut vähä enemmän kupsutella, mut mä en kerennyt ja mieheltä meni selkä alkuviikosta, niin se ei oikeen pystynyt, poika onneks ajoi nurkmikon eilen. Tarjoilut riitti ja kaikki olivat tyytyväisiä, ilmakin oli hyvä mutta kuuma, terassin mittarissa oli lukemat 37 astetta :)

Oikeen mukavaa perjantai iltaa teille kaikille ja onnittelut kaikille tänään valmistuville ja huomisille ylioppilaille :) Mekin jatkamme juhlintaa huomenna pojan tyttöystävän kodissa.

Palaillaan juhla humun jälkeen asiaan :)

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Voi huh huh


Ihanaa, taas uusia lukijoita ja heti monta, olette sydämellisesti tervetulleita Sonja, Klaara, Liisax ja Misu sekä Sini O, Mehtäemäntä ja Henna73, toivottavasti myös viihdytte mukana. Tulipas niin hyvä mieli kun avasi sivut ja huomasi uudet lukijat.

isäntä grillas mulle ja Mialle ihanat herkku hampurilaiset yks ilta, sen tekemät hampurilaiset on vaan niin huippu hyviä

Hellettä on riittänyt tosi pitkään, ihan uskomatonta näin alku kesästä, toivottavasti vaan kestää vielä viikonloppuun asti, olis niin ihanaa kun voisi olla ulkona vieraiden kanssa ja tila ei loppuis kesken :)

Mehtäpirtti blogissa oli kiva juttu kukkahoroskoopista, itse en pahemmin horoskoopeista piittaa, mutta kävin kurkkaamassa mikä itse olisin

Peltolemmikki



Peltolemmikki 8.10. – 12.11.
Vaatimaton olemuksesi kätkee salattua suloa. Nuoruutesi nupussa saatat tuntea itsesi punastelevaksi seinäkukaksi, mutta jo varhain kukintosi kypsyy ihanaan sineensä. Et oikein osaa valita elämänuraasi, vaan hajotat itseäsi moneen suuntaan. Onnistut kuitenkin pitämään rönsyilyn hallinnassa ja lopulta monet mielenkiinnon kohteesi osoittautuvat hyvin hedelmällisiksi. Sinua pidetään hieman epävarmana ja mitättömänä, mutta ken sinuun tutustuu, hurmaantuu lempeään sineesi. Hiljaisuutesi rakentaa ympärillesi salaperäisyyden verhon. Viihdyt kuitenkin mainiosti ihmisten lähellä, vaikka et seurueen keskipisteenä. Pidät maaseudun rauhasta ja kuljeksit mielelläsi tutuilla pelloilla ja kallioilla. Yllättävä menestyksesi saattaa aiheuttaa kateutta ja sinuun liitetään tarinoita, synkkää draamaakin. Kuiskitaan, että neidolleen kukkiasi poiminut nuorukainen horjahti vuoksesi virtaan ja huusi ennen hukkumistaan: älä unohda minua. Tämä nimesi tunnetaan monilla kielillä. Lähipiirissäsi sinusta ollaan monta mieltä, riippuen siitä kuka puhuu: ikävänkukka, muistiainen, orpolapsenkukka, lemmenkukka. Itse et tunne olevasi kovinkaan kohtalokas, pidät niin onnesi kuin murheesikin omanasi. Suuripiirteisenä luonteena et piittaa puheista. Sukunäkö on teillä perinteisesti vahva piirre ja itse tiedät, että onneton tarina liittyy rannalla asuvaan serkkuusi Luhtalemmikkiin. Sinua huvittaa, että harva tietää todellisen taustasi. Sen, että tieteellinen nimesi merkitsee hiiren korvaa. Hoida itseäsi, niin säilytät kukkeutesi pitkään. Pystyt tuottamaan kukkia koko kasvukautesi ja herätät ihastusta vielä kypsälläkin iällä. Vartesi on kovin hento, pidä huoli selkäsi kunnosta.

Horoskooppi pitää suurelta osin paikkansa ainakin minun suhteeni. Jos haluat katsoa mikä kukka itse olet horoskoopiltasi, niin sen löydät täältä.

Nyt tää jatkaa hommia, ne ei vaan meinaa loppua tekemälläkään ja mä olen ihan puhki jo, no kohta helpottaa ja juhlat alkakoon. Helteistä loppuiltaa täältä työleiriltä ;) Palaillaan, moikka!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juhlaa leipomisen lomassa


Aurinko senkun paistaa ja mä oon seissy sisällä ja leiponnu, voin sanoa että vähä hikevää hommaa ollut, mutta pakko se on vaan tehdä. 

kaks pellillistä tacopajta tehty ja pakastettu, tää on meidän poppoon aina toivottu herkku
Kiroittelen reseptejä tästä ja tonnikalapiirakasta sit juhlien jälkeen, kun ei ennemmin taida ehtiä

tämän kukan ostin jo vapuksi ja se on vieläkin näin hyvänä pysynyt

ei ole ennen mulla kukat näin kauaa viihtyneet hyvänä
Eilinen ilta meni ystävän synttäreitä juhliessa ja ihanasta kesä illasta nauttien tosi kauniissa puutarhassa, kiitos vaan kovasti mukavasta illasta J & M. 

Ja täällä hommat jatkuu, lisää leipomista tälle illalle tiedossa, pitäis vaan viihtiä lähtee kauppaan hakeen värkkejä, ei millään haluais mutta kait se on pakko. Tänään vuorossa juustokakku ja daim-muffinsit. 

      Oikeen mukavaa sunnuntai iltapäivää teille ihanaiset <3


                                

perjantai 24. toukokuuta 2013

Kiireinen viikonloppu


Ja helteet senkun jatkuu, uskomatonta mutta totta!! Ihana, mutta työntäyteinen viikonloppu tulossa, onneks ollaan molemmat vapaalla, hommia riittää nimittäin molemmille. Leipomista ja hyllyjen laittamista seinille ja pientä hieno säätöä joka paikassa. Sitähän se on kun juhlat on tulossa.

Uusi lamppu saatiin  kattoon olkkarissa :)

uusi lamppu olkkarin laajennukseen

nyt se on kokonaan valmis, sähkömieski kävi laittamassa uudet katkasimet


Sain leivottua mutakakku cupcakeja, mutta mulla oli vissiin niin isoja vuokia, että ei niitä tullut kuin 8 kappaletta. Mut ei se mitään jos on hyviä, niin leivon tupla satsin lisää ja ehkä vähä pienempiin vuokiin :)

Nelli-neiti on tarkkana jos pojalta sattuis tippuun jotain ;)



töitten jälkeen omalla tersassilla mukava kaffi hetki ystävien kanssa ja illalla oli grillausta siskon porukan kanssa, aurinko senkun paistaa, on tää kesä niin ihanaa :)
Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle!

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Arvontaa tiedossa


Hellou there :)


minäpäs vähän leikein PhotoScape-kuvankäsittely ohjelmalla


tulipa kivan näkösiä kuvia

tämä on mun suosikki, haluaisin tällasen seisovan äiti-lapsi madonna patsaan kans, toivottavasti tulee eteen joskus jossain, tai jos tiedät mistä niitä löytää, niin vinkkaa ihmeessä

näitä kukka kuvia tulee näköjään nyt jatkuvalla syötöllä

mutta ne on vaan niin ihania ja kauniin värisiä pitkän mustan talven jälkeen :) kukkiin ei kyllä kyllästy koskaan

ja sitten siitä arvonnasta joka alkaa nyt
100:n postauksen kunniaksi tässä olis siitä hyvästä palkinto teille ihanat lukijani. Ei mitään isoa mutta jotain pientä kivaa kuitenki (mun mielestä), elikkäs paketissa tulee servettejä, pieni kukkaro, lasinen perhosrasia ja 3 klipsuilla kiinnitettävää perhosta.

Sääntöjäkin pitää tietysti olla vaikka ne onki tylsiä ;)

yksi arpa siitä että olet lukijani tai liityt lukijakseni
toinen arpa siitä että linkität arvonnan blogiisi tai facebookkiin ja kolmas arpa ihan vaan siitä, että oot niin ihana kun jaksat seurata mun sepustuksiani ;)

Arpa onnea toivottelen kaikille tasapuolisesti!
Niin ja arpajaiset alkavat nyt ja päättyvät 1.6 klo 16.00

Oikeen mukavata keskiviikko iltaa teille :)

tiistai 21. toukokuuta 2013

Sadas postaus

Hellurei ja hellät tunteet!

Tervetuloa lukijaksi Bikke ja Marianne :) 
Kyllä sydäntä aina vaan lämmittää kun huomaa, että on saanut
uusia lukijoita. Joku siis oikeesti viitsii lukea näitä mun sepustuksia, kiitos siitä teille kaikille lukijoilleni ja täällä satunnaisesti piipahtaville :)

ihania kukkia

 ja niin mun väri


Täällä helle senkun vaan jatkuu, ihanaa! On se niin ihanaa kun on kesä, tää on oikeestaan parasta aikaa kun ei vielä ole hyttysiäkään ja luonto puhkeaa kukkaan. Tuo vihree väri on niin kaunis!

Jotain on sentään helteestä huolimatta saatu aikasekski. Terassille on haettu lisää kukkasia ja ruusut on saatu maahan. Eilen leipasin kaksi tonnikalapiirakkaa pakkaseen ja tänään pitäis tehdä koevedos mutakakku cupcakeseista.

tonnikalapiirakka, tosi hyvää! menee meillä parempiin suihin alta aikayksikön ;) ja aina toivottu piirakka juhliin

havut meinaan istuttaa tuohon terassi aidan toiselle puolelle  mut juhlien ajan ne saavat olla tuossa


nämä vaneri"tynnyrit" ovat uusin löytöni ja tykkään niistä kovasti, niissä oli niin järkyttävä pöly, että meinas happi loppua kun putsasin niitä. Onko sinulla tietoa millä ne uskaltais putsata, kun sitä pölyä on vieläkin, ovat olleet varastossa ainakin 50 vuotta

jotain pulveria tässäkin on säilytetty
Niin tämä on muuten 100:s postaukseni, juuri ennen joulua alottelin ja sit oli pieni luova tauko, nopeesti on aika mennyt. Ihania uusia tuttavuuksia olen teistä, ihanat lukijani saanut! Lupasin jo aikasemmin, että järjestän arpajaiset sadannen postauksen kunniaksi, mutta palataan siihen huomenna tarkemmin, olkaapa siis kuulolla :)

Oikein aurinkoista ja lämmintä tiistaita toivottelen teille kaikille :) Palataan huomenna linjoille!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mitäänsaamaton päivä


Ja hommat senkun jatkuu tai niiden piti jatkua mutta ei nyt vaan tätä emäntää taas innosta mikään! Veli kävi poikansa kanssa ja sisko kävi tyttöjen kanssa ja tietysti isäkin kävi päivittäiseen tapaansa :)

terassi alkaa olla valmis, pientä hienosäätöä vielä vaatii


Voi pirskatti kun eilen turpos nilkat, ihan ku norsun jalat :( ja sellanen ei niin kiva tykytys koko illan ja voin kertoa että astuminen sattuu. Ei sit tullut leivottua enää illalla mitään.

Mutta tänään on uusi päivää ja uudet kujeet ;)
Turvotusta on edelleen ja jalat on kipeet :(

kekkasin tän vanhan paviljongin kulman tähän  vähä näköesteeks, siihen vois laittaa jonku köynnöskukan.

No enhän minä sitten muistanut, että on helluntai eikä kaupat oo auki, hyvä minä taas kerran, ei siis lisää multaa tänään.

lekottelutuoliki on saanut päällyksensä paikalleen

Ohjelmassa keittiön puoleisen terassin suihkutus ja mahdollisesti kattoparrun maalaus valkoiseksi, jos ei pesu riitä.

Sisällä olis pitännyt pesasta tuo keittiön ikkuna ja leipasta jotain mutta en jaksanut tehdä mitään, tänään oli taas semmonen päivä että ei oikeen oo irronnut mikään, jotain pientä vaan puuhastellut terassilla.

tämä on mun lemppari penkki

Toivotaan että huomenna olisi kaikinpuolin parempi päivä ja saisin jotain näkyvää aikaseksi. Ai yks hyvä uutinen, että sain varattua meille mökin juhannukseksi perjantaista maanantaihin ja sit reissuun :)

Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä kun mulla :)



lauantai 18. toukokuuta 2013

Piha hommia helteessä


Voi hurja mitkä lukemat mittarissa, 35,8 astetta, kyllä hiki virtas kun istuttelin kukkia terassilla. Laitoin kivikkokasveja tuohon talon reunukselle, saas ny nähä miten ne siinä alkavat viihtyyn.


tällasta kivikkokukkaa laitoin

saas nähdä miten tykkäävät olla tuossa

olikohan tää joku ruusubegonia, nätti se ainakin on

Isäntä suihkutteli painepesurilla rännit ja mä hinkkasin ikkunalaudat,  ovet ja keinun. 

keinukin on nyt puunattu, juhannusruusut saa jäädä huomiselle


Eilen oltiin CityRunin jälkeen työpaikalla sanomassa ja syömässä. Terassille kerettiin puol yhden jälkeen ja kotona oltiin vasta puoli viiden aikaan aamulla, hihii. Hauskaa siis oli, en edes muista millon oon viimeks ollut ihmisten ilmoilla. Oli niin lämmin yö, että istuttiin koko yö Kallen terassilla ja pimeetä ei tullut ollenkaan, kolmen jälkeen alkoi jo sarastaa uudelleen, ihan huippua :)

ai että mä niin tykkään tästä lumihiutaleesta


tosi huonosti ollut amppelikukkia myynnissä ainakin Terrassa, täytyy huomenna käydä oikeen puutarhalla, haluaisin jonku ison ja värikkään amppelin keittiön ikkunan eteen

Nyt jännätään Leijonien peliä, huh huh, saas nähdä miten käy ;) Kisastudiossa tällä kertaa vanhin poika ja naapurin Pasi tyttöystävänsä Merin kanssa :) niin mukavaa kun on nuoria talossa :)

kukat on vaan niin kauniita :) Vieläköhän sitä illalla jaksais leipasta vaikka tonnikalapiirakan pakkaseen. Näissä tunnelmissa tänään, huomenna hommat jatkuu.

Lämmintä lauantai iltaa teille kaikille ihanille lukijoilleni <3





perjantai 17. toukokuuta 2013

Pitkä vapaa

Perjantai ja mulla on neljä päivää vapaata, ihanaa :) Hommia olis taas vaikka kuinka. Pitäis leipoa pakkaseen suolasia piirakoita, ainakin tonnikalapiirakkaa ja tacopajta ja sit muffinseja ja porkkanakakkua.

Pihallakin pitäis istuttaa juhannusruusut ja muut kukat. Sisällä pitäis pyyhkiä kaikki väliovet ja keittiössä kaappien ovet ja ikkuna pestä


Tiimarista löytyi kiva tarjotin jos vaikka tällasta asetelmaa hetkeksi, kynttilät ehkä vaatii pitsiä kykeensä

tämän härpäkkeen löysin kaapin perukalta ja sehän sopii niin hyvin meitin terassille, joten annetaan sille uusi mahdollisuus

pojan juhliin ostin kukkamaljakon ja herkuille tollasen nätin telineen, nekin My Dreamhomesta
naputeltiin vähä nauloja terassin aitaan ja mitäs muuta sieltä löytyykään kuin perhosia ;)

Tänään on Kokkola cityrun ja sen jälkeen työpaikalla sauna ja ruoka. Saas nähdä jos vaikka terassille eksyis kun on suorastaan kuuma :)

Oikein mukavaa perjantai iltaa, nautitaan lämmöstä ja kesästä :)





torstai 16. toukokuuta 2013

Huh hellettä

mutta ei valiteta, tätähän me on ootettu pitkän aikaa ja nyt se on saapunut tänne :) Ihanaa! Terassin lämpömittari näyttää lukeimia

 
27 C, eikä tuulen virettäkään osu terassille, joten voin sanoa että kuuma paikka on kyllä



valkoiset pitsiverhot ja laskosverho, tämän sohvan paikalle tulee valkoinen Ikean Ektorp, appiukko lupasi käydä hakemassa sen Tampereen Ikeasta ja tuovat sen tullessaan pojan juhliin. Sohvan päälle tulee hyllykkö, kunhan isäntä saa sen siihen ruuvattua
luonnonvaaleet pitsiverhot ja huono  kuva ;) mutta huom puhtaat ikkunat :)

tämän peilihyllykön tilasin jo talvella Kaunis Coto-liikkeestä ja nyt se löysi paikkansa seinältä


Käytiin hakeen kukkia ja jotain vanhaa

nämä aarteet löytyi tällä kertaa jemma paikasta, niissä on niin kauhee pöly päällä, että ovat ihan vaaleita


tää on mun suosikki kukka, lumihiutale tai mikä lie, en ikinä muista kukkien nimiä



roikkuupi nyt aluks tässä

Ostin myös juhannusruusun alkuja kaks kappaletta ja kivikkokasveja lisää, ne on niin nättejä :)

Nyt jännätään Suomen peliä ja herranjestas Leijonat johtaa
 jo 3-0, uskomatonta!!

Jännittävää torstai iltaa teille kaikille ihkuille!




keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Työntäyteinen vapaa päivä


Nyt on tää iso persaus saatu ylös penkistä ja kaikki olkkarin viis ikkunaa pesty uudella Kärcherillä. No, vähä jäi kyllä rantuja mutta eiköhän niitten kanssa elä. On ainakin paaaljon puhtaammat kun äskön, nyt näkee ihan läpi asti ;)

Voi että mä en käsitä kuka tän talon ikkunat on suunnitellut :( toi yks ikkuna on ihan kiinni seinässä. Verhotangon nuppi ei edes mahdu tankoon, käsittämätöntä. Mies taatusti suunnitellut ikkunoiden paikat, hah!

Sivuilla olevat pitkät verhot on Ikeasta ja pitsinen laskosverho on paikallisesta ihanasta My  Dreamhome pop up-myymälästä, josta juttu erikseen perjantaina.


Keittiöön vaihdettiin uusi lamppu, mä niin tykkään tästä ;) Sekin on My Dreamhomesta.

tällanen kaunistus, tykkään joo :)


poika tuli kotiin ja totes, jaahas mamman maalaisromanttista ;)

Terassiakin hieman somistelin. Laitoin ihanat valo perhoset kruunuun, patteri käyttöset, saas nähä kauanko palaa. Paviljongin reunuksiin ostettiin bilevalot, hih, nekin pattereilla käyvät. Kukkia pitää huomenna hakea lisää.

Ihanat perhoset, mä oon niin seonnut näihin


lisää perhosia, laitoin ne ainaski nyt ensin katoksen hyttysverkkoihin



niin kauniita värejä



ja tietysti ihana pinkki kukkakin piti kuvata tähän

iltapäivällä grillattiin broileria ja makkaraa. isännän grilli on siis avattu :)

Mä oon niin tyytyväinen itteeni kun oon saanut pestyä vihdoin ja viimein nuo ikkunat, yks homma taas vähemmän listassa :) Haravoituakkin sain hieman takapihaa mut sitte alko hengitys pihiseen niin pahasti, et piti tulla ottamaan lääkettä ja sisähommiin takas. Koko päivän on paistanut aurinko mutta ollut aivan hillitön tuuli, lämmintä on silti ollut, se on kesä nytte :)

Mukavaa keskiviikko iltaa, nautitaan auringosta vielä hetki :)