Susannes White Dreams

by Susanne

maanantai 25. helmikuuta 2013

PIENI KURKISTUS TULEVAAN

Tässä pieni pilkahdus tulevasta.
Kun saamme rempan tehtyä, eli seinää nurin ja uutta kattoa ja tapettia pintaan niin sitten tulee kuvia kokonaisuudesta. Kuvia ennen ja jälkeen. Mä niin ootan että pääsisin sisustaan uusilla tyynyillä ja verhoilla, huoh :)
Niin kun olen jo aiemmin kertonut, niin meillä on menossa ulkokaton remppa, joka alkaa jo oleen loppu suoralla, pellit laitetaan keskiviikkona.
Sen jälkeen mies saa huilata pari päivää, hih ku olen armollinen, hahaa ;) Ja sitten alkaa sisällä tapahtua. Eiku moottorisaha käyntiin ja seinää nurin, hihii

Minähän tietysti olen innoissani jo hankkinut kaikenlaista kivaa uutta kotiin :)
Tässä pieni kurkistus tulevaan, on vissiin kevättä rinnassa kun niin paljon pastellivärejä ja vaaleanpunainen koukuttaa nyt pahasti, pitää varoa ettei liikaa kuitenkaan ;)


Nämä perhoset on jotenki niin kivoja tänä keväänä, tämäkin saa vielä kaverin kun Jotexin paketti vaan tulee

näitten ohi en vaan päässyt Hemtexillä kun käytiin Tampereella

jotenki niin ihastuttava, raikas kukka

ja samaa sarjaa servetit

Tämä kaunokainen löytyi samoin kun peilikin WH livingistä


tähän isoon peiliin ihastuin heti kun näin sen WH livingissä
ja sitten vielä vessaan uusia pyyhkeitä, meillä kaikki pyyhkeet alkaakin olla jo niin vanhoja että täytyis uusia ne kaikki


Tänään onkin kiva iltapäivä tiedossa kun tapaan äitini puolen sukulaisia kaffittelun merkeissä. Tutustuin heihin vasta pari vuotta sitten kun meillä oli ensimmäinen sukukokous.
Nyt keittämään remppamiehille iltapäivä kaffit ja sit suihkun kautta tapaamiseen. Oikeen hauskaa maanantaita juuri sinulle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!