Susannes White Dreams

by Susanne

perjantai 15. maaliskuuta 2013

JOULUA KIRJANMUODOSSA
Käväsin eilen pikaisesti Terrassa ja löysin sieltä ihanan jouluisen kirjan alennuksesta, hintaa ei jäänyt kuin 10 euroa. Meillä on joulu-kirjassa on mahtavia jouluisia reseptejä ja ihania kuvia joulun tekemisestä kotiin. 
Meillä kyllä varmasti kokeillaan ensi jouluna näitä reseptejä.


Juuri sopiva kirja tällaiselle jouluhöperölle kuten minä, hih

Jo aikasemmin löysin Kärkkäisiltä viimeisen kappaleen Tervetuloa joulu-kirjan, jonka kirjoittajina on blogeista Mustikkamäki ja Metsäpirtti tutut emännät. Aivan ihana kirja tämäkin.

Terrasta löytyi myös uusin, ensimmäinen suomenkielinen Jeanne d`Arc Living-lehti. Lehtihän piti tietysti ostaa ja koekatsastaa. Aikeisemmin en ole lehteen tutustunut, mitä nyt joskus selaillut pikaisesti englanninkielistä versiota. Kauniita kuvia, reseptejä ja tuunaus vinkkejä. Aivan ihana lehti rouheesta, ranskalaisesta maalaisromantiikasta pitävälle.

Kyllä näiden lukemisessa kuluu muutama mukava hetki aurinkoisella terassilla istuen ja nauttien vaikka päiväkahvit samalla, kunhan se ensin vähän lämpenisi.

Täällä paukkuu taas pakkanen, sais kyllä jo mun puolesta riittää tälle talvelle. Kevät olisi jo niin tervetullut :)
Mukavaa perjantai päivää vaan kaikille, se olis viikonloppu taas edessä!!6 kommenttia:

 1. Mulla on myös tuo Tiinan ja Katjan kirja, olin ennen joulua täysin unohtanut tilanneeni kirjan Tiinalta aikoinaan ennen painoa ennakkomyynnistä, sitten eräänä ihanaisena päivänä postimies toi paketin töihini ja sen jälkeen työtouhusta ei meinannut mitään enää tullakkaan... =) JDL-lehdet on parhaita!!! Tuntuu hassulta, ja ehkä myös surulliselta, että sitä voi nykyään ostaa Terrasta, ennen se oli pikkupuotien erikoisuus, nyt menee taas helposti pienyrittäjiltä eurot sivusuun...onko hinta sama muuten Terrassa? Jos se on sama ja paikkakunnallasi vaan on pikkupuoti, osta se sieltä, tuet ihanaisia siustuskauppoja! =)

  VastaaPoista
 2. Totta, kirja on aivan ihana, olen katsonut vasta kuvat, säästän lukemisen tosiaan terassille, että saa oikeen hehkuttaa auringossa ja nauttia ;) Täytyypä tosiaan tarkistaa onko sisustusliikkeissämme myynnissä tuota lehteä.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin jo niin odotetaan kevättä, tulis jo, että pääsee pihan kimppuun :) Ihanaa viikonloppua Susanne!

  VastaaPoista
 4. voi kiitos samoin sinne, ihanaa kun aurinko paistaa vaikka vielä pakkasta onkin -12 astetta :)

  VastaaPoista
 5. Oot saanut ihanan yläbannerin tuonne ylös. Jee se on hieno :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Roosa :) Mikko neuvoi ja latasi ohjelman

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!