Susannes White Dreams

by Susanne

perjantai 22. maaliskuuta 2013

TAAS PERJANTAI


Tänäänkin on ollut tosi kiva päivä :)


nämä purnukat ei liity tähän juttuun mitenkään mutta ovat vaan niin nättejä

Töissä vain kolme tuntia, käväisy kotona syömässä ja sitten kaupungille tapaamaan vanhaa ystävää, joka on tullut pääkaupungista lomailemaan tänne meidän iki ihanaan kotikaupunkiimme ;)
Oli tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja päivittää kuulumisia. On se jännä juttu kun jotkut kaverit vaan on sellasia, että vaikka menisi vuosikin tapaamisesta, niin silti juttu jatkuu siitä mihin edellisellä kerralla jäätiin. Ihanaa että on sellasia ystäviä olemassa!!


Blossomista löysin pesuainetta, nätissä pullossa ja pitäähän se tietysti testata

Kyllä viikko on mennyt taas niin nopeesti ja taas on perjantai! Kiva viikko ollutkin, olen palannut töihin ja tavannut tällä viikolla kahta ihanaa vanhaa ystävää pitkästä aikaa.

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Iki-inania GG purnukoita ja tuo pesuaine!! =) muuten, ihan olen mietiskellyt, että miten tuo pesuainepullo toimii käytännössä, ku itse olen aina tottunut vaan ottamaan pesuaineen käteen ja kaatamaan pullosta, nyt pitäisi ilmeisesti viedä kuppi pumpun alle ja painaa???onko se kätevää/toimiiko? ei muuten, mutta meillä pestään kaikenlaisia astioita joka päivä kun ei ole tuota astianpesukonetta.. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt pumppupulloa vasta parikertaa kun on tiskikone, mutta hyvin se on toiminut kun vie astian siihen alle. Mutta ehkä joka päiväisessä käytössä se tavallinen pullo olis parempi.

      Poista

Kiva kun jätit kommentin!