Susannes White Dreams

by Susanne

torstai 25. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök-kasvisruuat


#buzzadorhälsanskök #buzzador #hälsanskök
Hälsans Kök -kampanja 


Olen mukana buzzaamassa eli tuotetestaamassa Hälsans Kök -tuotteita!
Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.

Hälsans Kök Kasvispihvi
Hälsans Kök Kasvispyörykät
Hälsans Kök Kasvismureke
Hälsans Kök Falafel

Meillä oli eilen työporukan kanssa tunnelmankohottajaiset ennen lentispeliä, pitihän meidänkin tankata hyvin, jotta jaksoimme kannustaa Tiikereitä. Tarjolla oli seuraavaa:

tarjoilin kasvispyöryköitä ja seesaminugetteja. olisin halunut   myös kasvispihvejä mutta ne olivat loppu meidän Prismasta


meillä oli 10 raavasta miestä ja 2 naista kohottamassa tunnelmaa ennen Tiikereiden ja Hurrikaanin lentispeliä, kasvispyörykät ja nugetit menivät ihan täydestä miehiin, kaikki tykkäsivät niistä ja sanoivat, että olisi mennyt iha tydestä jos en olisi kertont, että pyörykät ja nugetit olivat kasvispohjaisia. Nugeteista pidettiin ehä hieman enemmän. Kasvispyöryköissä oli heidän mukaansa pehmeämpi maku kuin tavallisissa lihapullissa muuten koostumus ja tuoksu olivat samoja.
Hyvä ruoka parempi mieli, kaikille maistui hyvin ja kulho tyhjeni hyvää vauhtia. Ja kaiken huipuksi Kokkolan Tiikerit voittivas SM--kultaa lentopallossa!!! Jei :)  


voimme siis porukalla suositella Hälsans Kök kasvispyöryköitä ja seesaminugetteja!!

 Hälsans Kök -tuotevalikoima löytyy osoitteestawww.halsanskok.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!