Susannes White Dreams

by Susanne

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

HULLUNMYLLYN KESKELTÄ


Tervehdys täältä sekasorron keskeltä!

Ilokseni huomasin, että olen saanut monta uutta lukijaa, ihanaa!! Tervetuloa joukkoon Mervi, Tanja, Jaana ja Virpi <3
Olipas niin mukavaa huomata, että joku jaksaa seurata kirjoituksiani, ettei tartte mumista ittekseen täällä, hih

Eileinen päivä menikin Tampereella työasioissa ja siinä samalla kerettiin piipahtamaan tietysti Ikeassa, sieltä lähti mukaan kaikkea pientä kivaa.

Käytiin miehen kanssa koeistumassa Ektorpin soffa, ja hyvältä tuntui. Sellainen varmaan sitten tässä kevään aikana kotiutuu meille, ihanaa kun pääsen vihdoinkin eroon siitä tummasta, isosta kulmasohvasta.

Nyt vaan mietitään onko väri valkoinen vai siniharmaa, mutta luulen että päädyn valkoiseen, olen aina haaveillut valkoisesta soffasta mutta kun on noita kotieläimiä ollut ja lapset pieniä, niin ei ole uskaltanut valkoista hankkia, mutta nyt puhaltavat uudet tuulet ja meille tulee vihdoinkin valkoinen sohva.
Ja ainahan voi sitten hankkia toisen värisen vaihtopäällysteen. 
Se onkin niin kätevää noissa Ikean sohvissa kun päällystä voi vaihataa mielialan mukaan ;)

Sillä aikaan kun me oltiin Tampereella, niin veljeni oli poikansa kanssa meillä "kaatamassa" loppua seinää.

Kun tultiin kotia illalla niin meillä oli niin avaraa, että aivan häikäsi, ihanan näköstä, vaikkakin kesken on vielä mutta silti, niin ihanan avaraa :)

Tältä näyttää nytten, kun seinä on aukastu kokonaan 

oon tosi tyytyväinen kun päädyttiin tähän ratkasuun että kokonaan seinät pois

nyt seuraavaksi on vuorossa sähkötyöt ja katon maalaus valkoiseksi 

sit se vaikein osuus; tapetit. Olen päätynyt siihen, että takaseinään tulee tehostetapetti ja muut seinät sit ihan neutraalilla. Mutta päätöksiä on niin vaikee tällasen vaaka-ihmisen tehdä ;) onko tummaa vai vaaleeta, kuviota vai nou, kääk

Tämmöstä tänään täältä hullunmyllyn keskeltä, hauskaa keskiviikko iltaa teille kaikille kamuille :)
Hurjaa että on jo keskiviikko!!
3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti valkoinen eektorppi. Ostettiin meille kans reilu vuosi sitten sellainen kolmen istuttava, oon ollu tyytyväinen. Olohuoneen ilme muuttui huomattavasti kun uus sohva tuotiin. :-) Ja saahan siihen sit heitettyä jonkun peiton päälle suojaks. Eikä vaihtopäällisetkään oo kalliit. Kyllä tosta tuli kiva kun koko seinä on poissa eikä jäänyt ees sitä nurkkaa. Pintamateriaalien valinta on vaikeeta...! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla kokemuksia, että on ilmeisesti hinta/laatusuhde kohdillaan :) Vitsit, ku mä oon niin huono tekeen päätöksiä, hih, ilmeisesti tyypillinen vaaka ;)

   Poista
 2. Kiva kun on noin kätevä veli ja veljellä ilmeisesti kätevä poika!!! On aina ihana kun saa jotain uutta kotiin, tässä tapauksessa lisää väljyyttä ilmeisesti! :) Ja parempi aina harkita pitempään kuin syöksyä hätiköiden päätöksen tekoon :)) Lopputulos varmasti aivan ihana!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!