Susannes White Dreams

by Susanne

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Rompetori Toivosen Kotieläinpuistolla

Kääk!! meinas ihan mennä ohi multa, kun kerrankin näillä seuduilla järejestetään jotain tuollaista ihanaa kivaa :)

Onneks kävin eilen illalla vielä kun vieraat lähtivät, lukemassa teidän ihania blogeja ja huomasin Lisayn Pieni olivipuu-blogista, klik klik, että Toivossen eläinpuistolla on romeppäivät. Siispä sinne heti aamupäivästä miekkosen ja Miisun kanssa :)

 Ja kannatti käydä, löytöjä tuli ja paikka oli niin kaunis :) Ei voinut kun pyöriä ja ihastella kauniita vahoja taloja, vanhaa pihapiiriä,  vanhoja tavaroita ja tutustua myös Lisayn sisareen Eevireginaan, joka pitää myös blogia Jokirannassa, klik klik. Ensi kertaa tapasin minulle entuudestaan tunteattoman lukijani, tosi mukavaa, olis voinut jutella kauemminkin :)


Toivasen kotieläinpuisto ja museokylä sijaitsee Kokkolan Kälviällä 8-tien varressa 10 km Kokkolan pohjoispuolella. Paikka on kyllä käymisen arvoinen, sieltä löytyy nähtävää kaikenikäisille. Lapsille on leikkipaikkoja ja kotieläimiä katsottavaksi, kissanpentuja saa pitää sylissä ja ainakin ennen niitä luovutettiin sieltä koteihinkin.
Miehille riittää katsottavaa vanhoissa autoissa ja työkoneissa ja -kaluissa. On vanhoja aittoja ja kauppoja ja niissä sen aikaiset vanhat tavarat ym. On hylkeenpyydystykseen liittyviä juttuja ym. menkää iheessä käymään ja tutustumaan meidän historiaan :)


on kahvila ja yläkerrassa ihana sisustusliike, itse eläinpuistossa ja museokylässä emme kerenneet nyt käydä mutta kesää on vielä jäljellä ja täytyy käydä vielä uudelleen ajan kanssa. Nyt kuvat kertokoot puolestaan

tämä ihanuus lähti meidän matkaan, vanhasta ikkunanpokasta tehty pöytä, kesällä terassille ja talvella sisälle :)

tallaisen ihanan vanhan ikkunan ostin 

nämä ihanuudet muutti myös meille

ja nämä lasit

alueella on myös caravanalue ja pieniä mökkejä

Kannattaa kyllä poiketa kauempaakin ja pysähtyä jos on ohikulkumatkalla, siellä saa helposti päivän menemään :)
Täällä on tänään suorastaan helle ja aurinkoinen hellii meitä nyt täysillä :) Mulla on viimeinen lomapäivä ja huomenna alkaa arki taas. Nyt takapihalle maalaileen rojektia ;)

Ihanaa sunnuntaita sinullekkin <3

5 kommenttia:

 1. No justiisa ohi tästä vasta ajeltiin...Monipuolinen mesta ja kauniin pöyvänkin löysit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ens kerran ajelette täällä päin, niin ota yhteyttä meillä saa aina varmasti kaffia ja joskus jopa pöperöäkin ;) Ukkeli on hyvä kesäkokki ;) Ihanaa alkavaa viikkoa sulle, mä lähden tienaamaan, että saa sit taas hassata :)

   Poista
 2. voi että, mitä kaikkea ihanuuksia olet löytänyt. Sen pöydän muuten olisin ostanut minäkin...aivan ihana ! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, olipa kivaa tavata! Et ehkä ehtinyt kurkata Klasin takaa-näyttelyä Matintalolla, meillä oli niin hässäkkää etten muistanut vinkata sinulle. No ehtiihän sitä, näyttely on koko kesän ajan.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli mukava tavata :) Mekin oltiin vähä kiiruulla, mutta täytyy tulla uudelleen oikeen ajan kanssa ja käydä oikeen siellä eläinpuiston ja museokylän puolellakin, niin paljon jäi ottamatta kuviakin. Aurinkoista viikkoa sinullekkin!

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!