Susannes White Dreams

by Susanne

tiistai 11. joulukuuta 2012

Heippahei :)

Tänään oli herätys 7.30 aikaan ja sit kävin verikokeissa keskussairaalassa. Se ei kauaa kestänyt ja niinpä suuntasin kaupungille jouluostoksille. Sain hankittua 5 lahjaa ja nyt alkaakin lahjat olla hommattuna. Muutama viimehetken pieni paketti täytyy vielä jättää ens viikkoon.
Olen aina hyvissä ajoin liikkeellä, sillä en voi sietää sitä ruuhkaa ja tungosta kaupoissa, enkä halua mitään ylimääräistä stressiä jouluksi. Joulunaika on parasta aikaa vuodesta ja siitä pitää voida nauttia kunnolla. Olen ikuinen lapsi, sillä uskon yhä joulupukkiin ja tonttuihin, hahaa ;)

Meille tuleekin ihana joulu kun meille tulee joulupukki kotiin pitkästä aikaa moneen vuoteen. Isäni, siskon- ja veljen perhe sekä appivanhemmat tulevat meille tänä vuonna ja koska siskon tyttäret on sen verran pieniä vielä niin joulupukki tulee sitten meille.


Yleensä laitan kodin valmiiksi jo heti marraskuun lopulla, mutta nyt meillä on ollut ensin makuuhuoneremontti ja sen jälkeen vanhasta pannuhuoneesta tehtiin kodinhoitohuone, joten meillä on joulu nyt vähän myöhässä.
Huomenna menen siivoomaan isälleni ja sit lauantaina siivoan kotona ja laitan kaikki valmiiksi.


Olen leiponut pakasteeseen valmiiksi kakkuja ja poikani Ville leipoi itsenäisyyspäivänä piparit, joten sekin puoli on hoidossa.


Iltapäivällä maalasin saunan seinät tummaksi, jännä nähdä millainen lopputulos on kun saa lauteetkin laitettua tummalla sävyllä.


Kun mies tulee töistä niin menemme hakemaan poronlihaa ystäviltä. Laitan kuvia meidä uudesta makuuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta kohtapuolin nähtäväksi.
Seuraavaksi on vuorossa vessan remontti ja sinne olis
toiveessa jotain tällaista :)


Täytyis opetella tekemään itse kranssit, tässä olis tosi nättiNäin on!Nyt täytyy mennä, palaillaan moikka :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!