Susannes White Dreams

by Susanne

lauantai 26. tammikuuta 2013

VALOHÄSSÄKKÄ

Tän joululahjan haluan laittaa tänne näytille, tosi kiva idea ja kivan näköinen  luonnossa varsinkin.  Sain  tällaisen  valo hässäkän joululahjaksi kummipoikani äidiltä. Hän oli sen vääntänyt ja kieputellut  rautalangasta ja laittanut siihen valot, tosi kiva, tykkään kovasti :)
 TAMPEREEN TULIAISIA


Kävimme mieheni kanssa tammikuussa kahden yön reissun Tampereella ja  Aleksi  13:sta löysin  nämä ihanat kengät, oikeen namut :) Ne oli ihan pakko saada kevääksi, mukaan tuli myös vaaleat vaihto kengän nauhat.

Ihanasta KANTRIINASTA löytyi tosi kaunis harmaa pellavainen pöytäliina

Pentikiltä ihanat kukkaset, jotka kestää myös mun hoidon tai ehkä paremmin sen puutteen ;)
Halpa-Hallista keväinen kynttilälyhty ja kristallimalja on kirppis löytö.

Sydän tuikku kipot on Tampereen Pentikistä samoin tähdet, punianen sydän ja nauhat.
Valkoinen iso tähti kynttilälyhty on paikallisen N-Style liikkeen alesta ja vaalean punainen kaitaliina on kotiintulo matkalta Kyyjärven Paletissa olevasta Kukka- ja Sisusstuspuoti Rustiikin alesta.
Iso kruunupäinen kynttilälyhty ja kukkamaljakko on Tampereen Aadasta


Vaatteita ei tullut ostettua tällä reissulla mut KappAhlista löysin ihanan pitsi huivin ja Sokkarista Lumenen sinisen luomivärin ja huulipunia

Automatkalla kerkesin tehdä loppuun vessaan uuden maton. Kun saadaan vessa remppa valmiiksi niin sit saa tämä matto sieltä paikan. Loppu langasta tekeillä kori.
Automatkalla kerkesin tehdä vessaan uuden maton. Kun saamme vessa rempan tehtyä niin tämä väriläiskä saa sieltä paikan. Loppu langoista tekeillä kori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!