Susannes White Dreams

by Susanne

torstai 21. maaliskuuta 2013

KIIRUS TORSTAI


Hellurei ja hellät tunteet <3
Tänään tätä emäntää on viety oikeen kunnolla koko päivän. Työpäivä meni kokonaan koulutuksessa, paljon uutta on tulossa ja vanha ei meinaa pysyä enää kärryillä, no onneks nää ohjelmat oli ihan suht loogisia ja helppoja.

Suoraan töistä menin hierojalle, meillä käy töissä aina keväisin hierojaopiskelijoita, joiden palveluista saamme nauttia korvausta vastaan. Ihana etu!!

Pentikiltä löytyi lisää isompia lasimunia ja kananen mihin ne sopivat hyvin
Suoraan hierojalta menin tunniksi kaupungille ja kävin Pentikissä ja ihanassa Dahliassa, josta löysin kivan pellavasekotteisen neuletekin ja huivin. 

Sieltä kirmasin kampaajalle ja sen jälkeen tapasin nuoruuden ystäväni S:n. Kävimme syömässä Kiinalaisessa ravintolassa, missä oli aivan mahtavan hyvää ruokaa, suosittelen lämpimästi. no eihän nää värit taas ole ollenkaan oikeet

Hei, mä oon saanut uusia lukijoita, ihanaa :)
Tervetuloa joukkoon, toivottavasti viihdytte mukana. Ihanaa huomata että on saanut uusia "tuttuja" ja kun joku on viitsinyt kommentoida jotain, se on tosi kivaa :)
Nyt on maha täynnä ja emäntä väsynyt mutta onnellinen :)


2 kommenttia:

  1. Hei Susanne, minä olen yksi uusi lukijasi :) Kyllä olet nättejä kuvia laittanut!
    Nähdään sitten elokuussa Oulussa.
    Jaksamista ja aurinkoista kevättä t. Sari

    VastaaPoista
  2. No hei ja kiva että oot löytänyt tiesi tänne Sari :) Kirjaudu toki lukijaksi, kiva juttu näin tulee pidettyä yhteyttäkin jäi vaihtamatta sillon Oulussa. Jaksamista sullekkin ja hauskaa viikonloppua ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!