Susannes White Dreams

by Susanne

tiistai 26. maaliskuuta 2013

LAATIKON VÄRI


Heips,

nyt tarvis vähän apua pieneen ongelmaan. 
Olen miettinyt että maalaanko tänän vanhan laatikon valkoiseksi vai annanko olla sen tällaisenaan. Siinäpä vasta pulma ;)

luulisin että laatikko on vaneria

vanha se ainakin on, edessä on pieni nahan palanen jäljellä ilmeisesti "vyöstä" jolla laatikko on suljettu tiukasti

Ei muuta ku kertokaapa mielipiteenne asiasta!


Tänään mennään sit miehen kanssa kannustamaan Kokkolan Tiikerit voittoon lentopallon mestaruusliigan ottelussa Oulun Ettaa vastaan, voittaja menee jatkoon ja pääsee pelaamaan SM-mitalista.

 Ilonalle ja Elisalle tervetuloa lukijaksi, tosi kiva juttu, että löysitte tänne ja toivottavasti myös viihdytte :)



4 kommenttia:

  1. Meillä kun kaikki on vaaaalllkoista niin välillä on kiva jättää yksittäisiä juttuja (varsinkin vanhoja) omaan väriinsä, eli minä jättäisin tuon tällä hetkellä puunväriseksi, mutta taas sitten jos on tuota väriä jo paljon muutenkin kotosalla niin ehkä sitten valkoiseksi (kulutettu reunat yms.) tai jos oikein kevään muotiväreihin sekoaa niinkuin minä, niin homeiseksi turkoosiksi tai korallin punaiseksi! =) heh, ei tainnut auttaa yhtään!

    VastaaPoista
  2. No siinäpä pulma! Edellisen kommentoijan sanoihin voin kyllä yhtyä, riippuu ympäristöstä :)

    VastaaPoista
  3. Heippa Siru, mä olen vahannut huonekaluja ja muita asioita Liberon puuvaha bloom sävyllä Tuohi. Mielestäni voisi sopia tuohon laatikkoon. Sävy sopii niin valkoiseen kuin tummempaankin sisustukseen, on harmaa, aavistus sinistä. Mukavaa värimaistelua. T. Raija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Raija, täytyypäs kokeilla sitä, mulla ei oikeen ole mitään tietoa eikä kokemustakaan kun vasta oon innostunut tuunaamaan ja se on niin kivaa ja terapeuttista että vie mennessään ;)

      Poista

Kiva kun jätit kommentin!