Susannes White Dreams

by Susanne

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Hellurei taas kaikille!

Ensin haluan toivottaa tervetulleiksi Irmastiinan, Sannan, Bikken ja NorQ Nooruscan kiva kun olette löytäneet tienne tänne meikäläisen  maailmaan :)

Nyt on saatu kangas paviljonkiin ja haettu orvokkeja ilostuttamaan terassia. Keli ei tosin ole ollut mitenkään kesäinen, vettä on sadellut eilenkin koko päivän ja tuuli on ollut kovaa ja kylmää. Mutta uskokaamme että juuri se tekee kesän. Tänään onneksi paistaa aurinko.


tällanen siitä sitten tuli

siinä on sitten kiva istuskella kesäiltoina, jos vaikka vähä sataa tihuttaa tai ei halua olla ihan auringossa. Onpas tuo pöytä tuolla niin orvon näkönen täytyy hakea sille tuolit vielä kaveriksi

soikkokin sai kukkasensa

Tänään meille kokoontuu 10 työkaveria jo iltapäivällä, tarjolla on lihapullaa, prinssinakkia, perunasalaattia ja fetasalaattia, viiden aikaan lähdemme jäähallille kannustamaan Tiikereitä voittoon. Nyt kyllä vähä jänskättää miten käy kun Hurrikaani on parantanut peliään kovasti. Mutta Tiikerit tarvitsisivat tänään voiton niin olisisivat Suomenmestareita lentiksessä, muuten on torstaina vielä yksi peli Salossa :) Peukut siis pystyyn!!


3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon....oli mukava löytää blogisi...:)
    Meilläkin mies viikonloppuna laittoi paviljogin kesäkuntoon... ilmat ei vielä ole ihan kesäiset, mutta pikkuhiljaa...pikkuhiljaa...:)

    VastaaPoista
  2. On se hieno, siinä vaikka tanssahtelee kesäiltana . Jännät paikat on Tiikereillä tänään, toivotaan että pojat saa pelin juonesta kiinni, muuten ei hyvä heilu . . . peukut pystyyn ! Virpi

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!