Susannes White Dreams

by Susanne

lauantai 18. toukokuuta 2013

Piha hommia helteessä


Voi hurja mitkä lukemat mittarissa, 35,8 astetta, kyllä hiki virtas kun istuttelin kukkia terassilla. Laitoin kivikkokasveja tuohon talon reunukselle, saas ny nähä miten ne siinä alkavat viihtyyn.


tällasta kivikkokukkaa laitoin

saas nähdä miten tykkäävät olla tuossa

olikohan tää joku ruusubegonia, nätti se ainakin on

Isäntä suihkutteli painepesurilla rännit ja mä hinkkasin ikkunalaudat,  ovet ja keinun. 

keinukin on nyt puunattu, juhannusruusut saa jäädä huomiselle


Eilen oltiin CityRunin jälkeen työpaikalla sanomassa ja syömässä. Terassille kerettiin puol yhden jälkeen ja kotona oltiin vasta puoli viiden aikaan aamulla, hihii. Hauskaa siis oli, en edes muista millon oon viimeks ollut ihmisten ilmoilla. Oli niin lämmin yö, että istuttiin koko yö Kallen terassilla ja pimeetä ei tullut ollenkaan, kolmen jälkeen alkoi jo sarastaa uudelleen, ihan huippua :)

ai että mä niin tykkään tästä lumihiutaleesta


tosi huonosti ollut amppelikukkia myynnissä ainakin Terrassa, täytyy huomenna käydä oikeen puutarhalla, haluaisin jonku ison ja värikkään amppelin keittiön ikkunan eteen

Nyt jännätään Leijonien peliä, huh huh, saas nähdä miten käy ;) Kisastudiossa tällä kertaa vanhin poika ja naapurin Pasi tyttöystävänsä Merin kanssa :) niin mukavaa kun on nuoria talossa :)

kukat on vaan niin kauniita :) Vieläköhän sitä illalla jaksais leipasta vaikka tonnikalapiirakan pakkaseen. Näissä tunnelmissa tänään, huomenna hommat jatkuu.

Lämmintä lauantai iltaa teille kaikille ihanille lukijoilleni <3

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä...ia lämmintä siis riittää, mukavaa. Hyvää viikonloppua!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, lämmintä kyllä on riittänyt täälläkin korkeudella :)

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!