Susannes White Dreams

by Susanne

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Voi huh huh


Ihanaa, taas uusia lukijoita ja heti monta, olette sydämellisesti tervetulleita Sonja, Klaara, Liisax ja Misu sekä Sini O, Mehtäemäntä ja Henna73, toivottavasti myös viihdytte mukana. Tulipas niin hyvä mieli kun avasi sivut ja huomasi uudet lukijat.

isäntä grillas mulle ja Mialle ihanat herkku hampurilaiset yks ilta, sen tekemät hampurilaiset on vaan niin huippu hyviä

Hellettä on riittänyt tosi pitkään, ihan uskomatonta näin alku kesästä, toivottavasti vaan kestää vielä viikonloppuun asti, olis niin ihanaa kun voisi olla ulkona vieraiden kanssa ja tila ei loppuis kesken :)

Mehtäpirtti blogissa oli kiva juttu kukkahoroskoopista, itse en pahemmin horoskoopeista piittaa, mutta kävin kurkkaamassa mikä itse olisin

PeltolemmikkiPeltolemmikki 8.10. – 12.11.
Vaatimaton olemuksesi kätkee salattua suloa. Nuoruutesi nupussa saatat tuntea itsesi punastelevaksi seinäkukaksi, mutta jo varhain kukintosi kypsyy ihanaan sineensä. Et oikein osaa valita elämänuraasi, vaan hajotat itseäsi moneen suuntaan. Onnistut kuitenkin pitämään rönsyilyn hallinnassa ja lopulta monet mielenkiinnon kohteesi osoittautuvat hyvin hedelmällisiksi. Sinua pidetään hieman epävarmana ja mitättömänä, mutta ken sinuun tutustuu, hurmaantuu lempeään sineesi. Hiljaisuutesi rakentaa ympärillesi salaperäisyyden verhon. Viihdyt kuitenkin mainiosti ihmisten lähellä, vaikka et seurueen keskipisteenä. Pidät maaseudun rauhasta ja kuljeksit mielelläsi tutuilla pelloilla ja kallioilla. Yllättävä menestyksesi saattaa aiheuttaa kateutta ja sinuun liitetään tarinoita, synkkää draamaakin. Kuiskitaan, että neidolleen kukkiasi poiminut nuorukainen horjahti vuoksesi virtaan ja huusi ennen hukkumistaan: älä unohda minua. Tämä nimesi tunnetaan monilla kielillä. Lähipiirissäsi sinusta ollaan monta mieltä, riippuen siitä kuka puhuu: ikävänkukka, muistiainen, orpolapsenkukka, lemmenkukka. Itse et tunne olevasi kovinkaan kohtalokas, pidät niin onnesi kuin murheesikin omanasi. Suuripiirteisenä luonteena et piittaa puheista. Sukunäkö on teillä perinteisesti vahva piirre ja itse tiedät, että onneton tarina liittyy rannalla asuvaan serkkuusi Luhtalemmikkiin. Sinua huvittaa, että harva tietää todellisen taustasi. Sen, että tieteellinen nimesi merkitsee hiiren korvaa. Hoida itseäsi, niin säilytät kukkeutesi pitkään. Pystyt tuottamaan kukkia koko kasvukautesi ja herätät ihastusta vielä kypsälläkin iällä. Vartesi on kovin hento, pidä huoli selkäsi kunnosta.

Horoskooppi pitää suurelta osin paikkansa ainakin minun suhteeni. Jos haluat katsoa mikä kukka itse olet horoskoopiltasi, niin sen löydät täältä.

Nyt tää jatkaa hommia, ne ei vaan meinaa loppua tekemälläkään ja mä olen ihan puhki jo, no kohta helpottaa ja juhlat alkakoon. Helteistä loppuiltaa täältä työleiriltä ;) Palaillaan, moikka!

6 kommenttia:

  1. voi apua! nuo mikan tekemät hampparit on niin hyviä! viime kesästä jäi kyllä hyvin mieleen! :D

    VastaaPoista
  2. nami nami nami mitä hamppareita ja kiva jos sullakin pitää horoskooppi suurimmalti sin paikkansa. ekaa kertaa mullekin sattu vastaan melkosen osuva horoskooppi :P

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle onnentoivotus:) Voisitko laittaa yhteystietosi minulle osoitteeseen villa.vaahtokarkki@gmail.com, niin saan paketin postiin. Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!