Susannes White Dreams

by Susanne

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Terveisiä Tallinnasta


Hellurei ja hellät tunteet :)

No niin se viikko vierähti lomaillessa, tosin tuntui, että oltiin kauemminkin pois kotoa. Oli tosi mukava reissu mutta kyllä se vaan on aina parasta kun saa palata kuitenkin kotiin ja omaan sänkyyn :)


Tallinnassa käytiin ensimmäiseksi Beer Housessa syömässä valtava pizza puoliks ja juomassa kolpakot BH Premium oluet

ihania kukkia oli joka paikassa ja voi se valtava kukkatori  ja miten halpoja kimppuja

ihanat pikkutalot 

sää oli tosi kuuma ja hautova koko reissun ajan ja sitten puolisen tuntuia tuli vettä kuin esterin sieltä ja vanhassa kaupungissa oli suorastaan tulva, no onneksi ei kestänyt kuin yhden oluen verran ;)

hotellia vastapäätä oli pieni kiva aukio, jossa suihkulähde ja penkkejä 

ekaa kertaa oltiin vanhassa kaupungissa hotellissa, sijainti oli tosi hyvä 200 m raatihuoneen torilta My City Hotel oli pieni ja rauhallinen, voin suositella kyllä

pieniä terasseja ja kahviloita on joka nurkalla

Tallinnassa ollaan käyty niin monta kertaa ettei enää laskuissa pysy, mutta aina sinne on päästävä uudelleen eikä se siltikään ikinä tuota pettymystä

hotellin takapihaa, missä oli myös autolle aidattu paikka

Teksas-ravintolan takapihaa

siellä oli tosi hyvät ruuat ja mukavat tarjoilijat, tässä alkupaloja

ja pääruokaa, tulipahan ähky taas kerran

Tallinna on ainut paikka, missä oon kuvannut vessojakin, ne on aivan uskomattomia, pitäis joskus laittaa oikeen oma juttu niistä ja kaivaa vanhoja kuvia näytille

kauniita taloja 

niin erilaista kuin täällä koto Suomessa

toivomuslähde

possukin on päässy esille

Raatihuoneen tori ja tyypilliset talot

jopa tuuliviirit on koristeltu hienosti

aah ja taas me naatiskellaan, tälläkertaa vanatallinna kaffia ja jätskiä

muurin sisäpuolelta

torneja riittää


mä niin tykkään tästä vanhasta kaupungista


aina löytyy jokin uusi paikka ja näitä ihania pikku sisäpihoja riittää

Tässä osa meidän reissukuvista, tällä kertaa oltiin kaksi yötä, talvella ollaan oltu yleensä Spa hotelleissa 3-4 yötä, kun ulkona ei niin tarkene olla. Mutta nyt tää vanhassa kaupungissa sijaitseva hotelli oli kyllä nappivalinta, ihan pelipaikoilla koko ajan.

Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille ihkuille!
Nyt nautitaan kotoilusta ja värkkäillään kotona mukavia juttuja, ihanaa :)

4 kommenttia:

 1. Ilosta lintujenliverrysaamua kammarista ! Hurmaavia paikkoja ja tunnelmia olet taltioinut, mekin tyttären kanssa pyrähettään Tallinnaan tuossa kuun puolivälissä. Huomenissa suunnataan miehen kanssa Turkuun ja käyvään katsastamassa tämä uusin Vikingin suurlaiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, täällä sataa vettä :( Oikeen mukavaa laivareissua teille, naatiskelkaa oikeen kunnolla :) Kyllä Tallinna on yks mun lempparipaikoista, se ei petä koskaan ja vaikka on tuhannesti käynyt niin aina löytyy jotain uutta!

   Poista
 2. Voi että tuo Tallinna kiehtoo minuakin kovasti, eikä nyt yhtään laimentunut näiden kuvien myötä. Kyllä siellä pitäisi päästä käymään, viimekerrasta on yli kymmenen vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ehdottomasti sun pitää mennä uudelleen. Me ollaan oltu monesti spa-hotellissa, hinta on ollut tosi halpa noin 180 e 3 yötä, ei paha ja auton kun ottaa mukaan, niin pääsee vapaasti liikkumaan muullakin, keväällä oltiin yks päivä Pärnussa.

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!