Susannes White Dreams

by Susanne

perjantai 22. helmikuuta 2013

KATSAUS ETEISEEN

Meidän eteinen on pieni ja tosi hankala kun joka seinällä on ovia, yhteensä 5 ovea pienessä kopissa, hih. Vasemman puolinen ovi vie pesuhuoneeseen ja saunaan, viereinen ovi kellariin ja oikealla oleva avoin ovi vie sitten itse asuntoon.

Tässä näkymää asuntoon menevältä ovelta, siinä näkyy uuden kodinhoitohuoneen ( vanha pannuhuone ) oviaukko. Perällä näkyvä ovi vie sitten Viltsun valtakuntaan, entiseen autotalliin. 

Tässä sitten näkymää kodarin ovelta, eli tosi pienet tilat on. Oikealla on ulko-ovi ja heti piirongin vieressä on jo ovi asuntoon.

Ja tässä näkymää sisätiloihin, heti tullaan melkein keittiöön

Ja tässä on nyt sitte tää ongelma kohta, johon haluaisin teiltä kommentteja ja ideoita. Siis toi naulakko on muuten ihana mutta niin epäsiisti kun kaikki takit ym roikkuu esillä. Ongelma on se, että tila on niin kapea kylppärin oven takia, että siihen ei oikeen mahdu mitään kaappia.


Nyt vaan rohkeesti kommenttia ja ideaa tähän, niitä olis niin kiva lukea. Nyt tää on vähä niin kun itsellensä kirjottelis tai puhuis yksin ääneen, mikä kyllä onnistuu multa hyvin, hihii ;)


Mukavaa perjantai iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!