Susannes White Dreams

by Susanne

perjantai 22. helmikuuta 2013

SOFFA ASIAA

Kuten kuvasta näkyy niin soffa on huonossa kunnossa, käsinojissa on vielä heinät, jotka pursuilevat rikki menneen kankaan välistä. Sohvan runko pysyy vaaleana, olen ajatellut yksiväristä kangasta, joka menis harmaaseen päin. Mutta kuten jo kirjoitin aiemmin niin ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan. Yksivärinen olis siinä mielessä parempi vaihtoehto et pystyis sit tyynyillä ja torkkupeitoilla tuomaan väriä vuodenajan tai mielialan mukaan.
Sohvan takaosa on paljas mutta aattelin että sen vois ainakin maalata vaaleaksi jos ei sit laittais ihan kangasta ja kehys ainakin maalataan vaaleaksi, koska se näkyy ikkunasta.


i
Tällainen ihana kaappi vanhus löytyy keittiön vierestä. Olen perinyt kaapin kummisedältäni ja nyt mietin että raaskisko sen maalata valkoiseksi vai antaisko sen vaan olla ruskea. Oven lasit ainkin haluan kirkkaaksi, hitsi ku vaikeita päätöksiä, auttakee mua, hih :)


Mut nyt täytyy rientää ruuanlaittoon remppamiehille, tänään on tarjolla broilerisuikaleita aurajuustokastikkeella ja riisillä, nam.
Palaillaan taas, moikka :)

4 kommenttia:

 1. Laita sohvan kankaassa istuinosa tummemmalla harmaalla ja selkäosa vaaleammalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi, se onkin ensimmäinen ja oli tosi kiva nähdä että joku on vaivautunut lukemaan mun sepustuksia ja vielä kommentoimaan. Se vois olla ihan hyväkin idea, itse oon pyöritellyt ajatusta että jos laittais kuviollisen kankaan selkänojaan ja yksvärisen istuimeen.

   Poista
 2. Hei! Tuo ruskea kaappi on hieno tuollaisena tummana, minä en sinuna sitä maalaisi. Katsopas tällaista blogia joskus ihan mielenkiinnon vuoksi http://lundagard.blogspot.fi/. vanhaa tavaraa ja entisöivät huonekaluja. Joku eteis ja naulakkopostaus löytyy myös. Käytiin kesällä heidän putiikissa.
  Minna

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos kommetistasi! Olen kyllä vähän samaa mieltä kanssasi, että en raaskisi maalata kaappia, tykään kyllä siitä ihan tollaisena ruskeanakin ja kaikenhan ei tarvitse olla valkoista. Täytyypä käydä kurkkaamassa tota blogia. tervetuloa takasin mun sivuille ja kirjaudu vaikka lukijaksi, se olis mukava yllri mulle ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!