Susannes White Dreams

by Susanne

lauantai 9. maaliskuuta 2013

HOME SWEET HOMEHome sweet home <3
Ihanaa olla taas kotona. Olin siis viikon Oulussa astma kuntoutuksessa. Viikko meni tosi nopeesti, sai paljon uutta hyödyllistä tietoa sairaudesta ja vertaistukea. Meillä oli aivan mahtava porukka, josta muutaman kanssa varmaan tulee pidettyä yhteyttä jatkossakin. Oma kunto kun ei ole hääppönen, niin tuli mentyä tosi aikasin nukkumaan, voitteko kuvitella, jo puol yhdeksän ensimmäisenä iltana ja aamuun asti posotin täysillä. Elokuussa on seuraava kuntoutus jakso ja sit katsotaan onko saatu mitään aikaiseksi tavotteiden suhteen.

Yhtenä iltana käytiin kaupungilla A:n ja S:n kanssa, kierrettiin Stockka ja Aleksi 13 ja käytiin syömässä tosi kivassa ja viihtyisässä Puistolassa.Tottakai Stockkalta tarttui mukaan jotain kivaa pääsiäiseksi

ihanat Pentikin pupuset 

hopeen väriset pupuset

ihana leivos-munakello

Pentikin lasimunia

korvikset

pääsiäistä odotellessa


Täällä paukkuu pakkanen, aamulla oli -20 mut nyt aurinkoinen on lämmittänyt sen verran, että mittari näyttää -4 suojaisessa paikassa.

Ai niin, ja naistenpäivän kunniaksi sain ukkokullalta eilen tällaisen ihanan Pentikin vaaleanpunaisen sydän kipon, jossa ihana punainen tuikku.
Olipas kiva kotiinpaluu kun oikeen lahjuksia sai
kynttilät on aina ihania :)

Aurinkoista lauantaita sinulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!