Susannes White Dreams

by Susanne

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

ODOTUSTA


Olipas ihana herätä auringon paisteeseen.  Nyt se on uskottava, että kyllä se kevät ja kesä sieltä sittenkin tulee :). Mä olen ollut kuin talviunta nukkuva karhu, joka alkaa nyt nousta horroksesta ja herätä eloon. Tuntuu et, joka talvi on vaikeempi mitä vanhemmaksi tulee, mut eiköhän se tästä :)

Tänään lähden Ouluun viikoksi astma kuntoutukseen. Oikein odotan tulevaa viikkoa, jos vaikka sais sen liikunta kipinän takas ja pääsis liikkeelle ja ihmisten ilmoille. Ja tapaapa samojen ongelmien kanssa painivia ihmsiä.
Joten mulla on tiedossa mielenkintoinen ja mukava viikko :)

Toivottelen sinullekin mukavaa viikkoa, toivottavasti aurikoinen paistaa sinulle, missä sitten oletkin :)

Terassikin nauttii auringon paisteesta

on se ihanaa kun tietää, että pitkä odotus palkitaan :)2 kommenttia:

  1. Ihana asetelma pöydällä, kaunista :)

    Ihme kyllä mullakin taas iskenyt pieni lumen kaipaus!!! Viikon sitä voisi jopa lumen keskellä viettääkin ja lapset pääsisivät leikkimään lumella etteivät kokonaan unohda millaista se on! Viime vuonna kävimme Suomessa talvella, mutta meillä oli huono tuuri ja melkein koko reissun ajan oli vesisateista :(

    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiva kun tulit lukijaksi :) On tosi mielenkiintoista seurata teidän ulkosuomalaisten eloa siellä maailmalla :) Tässä bloggailussa aukeaa aivan uusi maailma ja saa paljon uusia ihmisiä elämäänsä :) Aurinkoa sinne teillekkin :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!