Susannes White Dreams

by Susanne

torstai 24. huhtikuuta 2014

Magnetix-koru kutsut

Heippa!

Aurinko paistaa ja ulkona on niin ihanan näköstä, naapurissa haravoidaan ja niin pitäis meilläkin haravoida, mutta mä en uskalla mennä ulos kun henki on niin ahtaalla ja saan heti allergiaoireita :( Kävin eilen keskussairaalassa keuhkojen ct-kuvissa ja keuhkolääkärillä.
Kuvat näyttivät paljon paremmilta kuin 1,5 vuotta sitten ja puhelluksetkin olivat kuulemma paratuneet huomattavasti, joten se on hyvä juttu. 
Mutta nyt minulla on tänä keväänä eka kertaa ollut todella pahoja allergiaoireita ja ne jatkuu. Nyt on yskä taas äitynyt niin pahaksi, että sain 3 viikon kortisoonikuurin ja viikon sairausloman. Voi kääk!!
Inhoon kortisoonia, ei yhtään kivaa mutta ei auta, ainakin se tähän kauheeseen yskään auttaa.

Eilen meillä oli täällä kotona magneettikoru kutsut. Ystäviä oli kivasti paikalla ja kaikki saivat itselleen jotain kivaa tilattua. Oli tosi mukava ilta, kiitos siitä vielä osallistujille ja Ing-Marille, joka esitteli meille kauniita Magnetix-koruja. 
Magneetti auttaa monenlaiseen ongelmaan, unettomuuteen, allergioihin, eirlaisiin kipuihin ja särkyihin. Miulla ei aikaisemmin magneettikoruja ole ollut mutta nyt ostin kaula- ja rannekorun ja kunhan saan ne käyttööni, niin kerron minkälaisia vaikutuksia niistä on.
Ja sellasta pientä säätöä oli, että meikäläinen ei tietystikkään muistanut ottaa kuvaa siitä kauniista korupöydästä, joka oli laitettu meidän olohuoneeseen. Korut ovat tosi kauniita, arkeen ja juhlaan.


kahvipöytää

Paulalle kiitos kauniista kukista!

terassille ostin ihka ensimmäisen orvokki-
amppelin 

terassin pöytäkin sai koristuksensa, vielä vähän
pääsiäistäkin

lintujen juoma-astiaan laitoin Thaimaasta tuotuja simpukan
kuoria

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista torstaita
sinulle!

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti jo henki kulkee! Allergiat ja astma on tosi ikäviä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappu viikkoa Susanne :) Blogini on muuttanut uuteen osoitteeseen joten tervetuloa sinnekin seurailemaan : huvikumpuliving.casablogit.fi

  VastaaPoista
 3. Lueskelin taas sun postauksia taaksepäin ja mun katse nauliutui yhteen esineeseen, siulla on iki-ihastuttava munakaappi!!! Tahtoo sellaaaseeen!!! =D

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!