Susannes White Dreams

by Susanne

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

PAKETTI SAKSASTA


Eilen kotiutui Saksanmaalta ihanaiselta Liisalta tilaamani kehykset, ne ovat aivan ihania luonnossakin. Valitettavasti toinen oli mennyt rikki, irronnut vastakkaisista kulmistaan, but no problem, sen saa kyllä korjattua helposti. Tykkään tosi paljon molemmista kehyksistä.


tämäkin on tosi kiva ja nyt täytyy miettiä mitä siihen laittaa  ja miten, tykkään kyllä, tässä on sitä jotain, mitä ei osaa sanoa, yksinkertaisen kaunis ja näyttää olenvan kuvassa vähän vinksallaan kuten uusi emäntänsäki, hihii

tämä on aiva ihana ja onneksi sen voi kyllä korjata

Kaunis kiitos Liisalle näistä ihanuuksista ja silityskuvasta, olen monesti ajatellut, että pitäisi yrittää tehdä tyyny, johon tulisi tuollainen silityskuva, mutta sekin on vaan jäänyt. Nyt se tuli eteeni kuin tilauksesta ja kohta olen yhtä kokemusta rikkaampi.

Jännää tämä blogi-maailmassa oleminen, minulle, joka en koskaan ole ollut mikään askartelija, on tullut halu kokeilla kaikkea uutta ja kivaa mitä näen teidän muiden blogeissa, kun olette tuunailleet omia kivoja juttujanne. Vähän vaan uskallusta puuttuu vielä aloittaa kokeilut suhumaalien ja muiden juttujen kanssa. Mutta eiköhän se siitä vielä kun vaan aloittaa suhuttelun ja kokeilee :)


Tänään me mennään kanustamaan Tiierit toiseen voittoon, täytyy hankkia nitroja jostain mukaan ja kurkkupastillia että ääni kestää ;)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!